Καλώς Ορίσατε!

 

Τα ανακαινισμένα διαμερίσματα μας σε Νέα Ηρακλείτσα και Νέα Πέραμο, δύο από τα διασημότερα θέρετρα της βορείου Ελλάδας, περιμένουν να γίνουν το σπίτι σας!

 

Ταξιδεύετε με την οικογένεια σας, με το ταίρι σας, με τους φίλους σας ή ακόμη και μόνοι; Οι ανεξάρτητες κατοικίες μας αποτελούν την ιδανική επιλογή για το διάλειμμά σας από την καθημερινότητα!

 

 

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και επικοινωνήστε μαζί μας για την κράτηση σας! Σας υπενθυμίζουμε ότι οι απευθείας κρατήσεις ανταμοίβονται με προϊόντα δικής μας παραγωγής, ένα γευστικό δώρο για τη διαμονή σας!

 

Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε!

 


Pelagos View Nea Iraklitsa

Pelagos View Nea Iraklitsa

Casa Adélia Nea Peramos

Casa Adélia Nea Peramos


Τελευταία νέα

16.01.2018 - Ανοίγουμε στις 30 Μαρτίου και σας περιμένουμε!

Φίλες και φίλες,

 

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά που επιλέξατε τις κατοικίες μας για τη διαμονή σας μέσα στην χρονιά που μας πέρασε. Ήταν χαρά μας που είδαμε γνώριμα πρόσωπα από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και καινούργιους επισκέπτες που για πρώτη φορά απόλαυσαν τη φιλοξενία μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για το 2018 οι κατοικίες μας θα είναι διαθέσιμες από την Παρασκευή 30 Μαρτίου. Παρακαλούμε συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο με μια προσφορά διαμονής στην καλύτερη δυνατή τιμή! Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε και να ανακαλύψουμε μαζί τις ομορφιές της περιοχής μας!

 

Με τιμή,

Χρυσανίδης Νίκος