Καλώς Ορίσατε!

 

Τα ανακαινισμένα διαμερίσματα μας σε Νέα Ηρακλείτσα και Νέα Πέραμο, δύο από τα διασημότερα θέρετρα της βορείου Ελλάδας, περιμένουν να γίνουν το σπίτι σας!

 

Ταξιδεύετε με την οικογένεια σας, με το ταίρι σας, με τους φίλους σας ή ακόμη και μόνοι; Οι ανεξάρτητες κατοικίες μας αποτελούν την ιδανική επιλογή για το διάλειμμά σας από την καθημερινότητα!

 

 

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και επικοινωνήστε μαζί μας για την κράτηση σας! Σας υπενθυμίζουμε ότι οι απευθείας κρατήσεις ανταμοίβονται με προϊόντα δικής μας παραγωγής, ένα γευστικό δώρο για τη διαμονή σας!

 

Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε!

 


Pelagos View Nea Iraklitsa

Pelagos View Nea Iraklitsa

Casa Adélia Nea Peramos

Casa Adélia Nea Peramos


Τελευταία νέα...

27.03.2017 - Αυθεντική φιλοξενία σχεδιασμένη με βάση τις δικές σας ανάγκες 

Φίλες και φίλοι

 

 

Όπως όλοι γνωρίζετε, οι ανοιξιάτικοι και καλοκαιρινοί μήνες είναι οι πιο δημοφιλείς για τους επισκέπτες μας. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι όσο νωρίτερα μας ενημερώσετε για τα σχέδιά σας, τόσο καλύτερα θα διαχειριστούμε το αίτημά σας, και πάντα στην καλύτερη δυνατή τιμή! Επισκεφθείτε την ενότητα Προσφορές και συμπληρώστε τη φόρμα που θα μας βοηθήσει να σας στείλουμε μια προσφορά διαμονής βασισμένη στις προσωπικές σας ανάγκες. Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας!

Με τιμή,

Χρυσανίδης Νίκος