Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας!

 

Σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τα παράλια του Δήμου Παγγαίου; Ταξιδεύετε μόνοι, με το ταίρι σας, την οικογένεια ή τους φίλους σας; Σε κάθε περίπτωση, οι ανεξάρτητες κατοικίες μας αποτελούν την ιδανική επιλογή για το διάλειμμά σας από την καθημερινότητα! Το Pelagos View (Νέα Ηρακλείτσα) και το Sun Thalassa (Παραλία Φωλιάς) είναι πάντοτε στη διάθεσή σας για μια ήρεμη και χαλαρωτική διαμονή!

 

 

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και κλείστε το διαμέρισμά σας!

Μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά με έκπτωση μέσω της φόρμας επικοινωνίας που σας παρέχουμε! Φυσικά για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και τηλεφωνικά.

 

 

Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε!


Τελευταία νέα

Φίλες και φίλοι, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από τον Ιανουάριο του 2020 τα διαμερίσματα μας Casa Adélia στη Νέα Πέραμο δεν θα είναι πια διαθέσιμα για κρατήσεις, λόγω αλλαγών στο ιδιοκτησιακό τους καθεστώς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους δούλεψαν σκληρά για να καθιερώσουν το Casa Adélia ως ένα από τα πιο δημοφιλή καταλύματα στην περιοχή και φυσικά όλους εσάς, τους υπέροχους επισκέπτες μας, για την συγκινητική εμπιστοσύνη και υποστήριξη σας.

 

 

 

Είμαι βέβαιος ότι θα μας ξαναδώσετε σύντομα την ευκαιρία να σας καλωσορίσουμε στην περιοχή μας, είτε στο Pelagos View στη Νέα Ηρακλείτσα, είτε στο Sun Thalassa στην παραλία Φωλιάς. Μείνετε συντονισμένοι για διαθεσιμότητα και τιμές για το 2020. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!

 

Με τιμή,

 Νίκος Χρυσανίδης

Υπεύθυνος κατοικιών