Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τα παράλια του Δήμου Παγγαίου Καβάλας, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε ελληνική φιλοξενία με φροντίδα και επαγγελματισμό. Το Pelagos View (Νέα Ηρακλείτσα), το Casa Adélia (Νέα Πέραμος) και το Sun Thalassa (Παραλία Φωλιάς) είναι πάντοτε στη διάθεσή σας για μια ήρεμη και χαλαρωτική διαμονή. Περιηγηθείτε στην σελίδα μας, βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και εξασφαλίστε τo διαμέρισμα της επιλογής σας. Μέσω της ειδικής φόρμας που σας παρέχουμε, μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά με έκπτωση. Φυσικά, για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και απευθείας μαζί μας, με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους

Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα με θέα θάλασσα στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας
Apartments in Nea Peramos, Kavala, close to Ammolofoi beach
Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα με θέα θάλασσα, κήπο και ιδιωτικό πάρκινγκ στην Παραλία Φωλιάς Καβάλας


Τελευταία νέα

Απολαύστε τη θέα και καλό κρασί από τους παραγωγούς του Παγγαίου και της Καβάλας

Η ανάγκη που έχει πλέον δημιουργηθεί για εργασία εξ' αποστάσεως, από ένα ήσυχο και ασφαλές περιβάλλον, μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε ένα νέο πλάνο διαμονής για τους μήνες Οκτώβριο 2020 - Μάιο 2021.

 

Τα διαμερίσματα μας στη Νέα Ηρακλείτσα (Pelagos View) και Παραλία Φωλιάς (Sun Thalassa) διατίθενται προς μηνιαία μίσθωση σε πολύ προσιτές τιμές που ξεκινούν από 250 € / μήνα.

 

 

Το τίμημα περιλαμβάνει τα έξοδα ύδρευσης και internet, ενώ ξεχωριστά υπολογίζονται και χρεώνονται τα έξοδα ηλεκτροφωτισμού. Οι διαμένοντες έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν υπηρεσίες όπως καθαριότητα και παροχή κλινοσκεπασμάτων με επιπλέον χρέωση. Σε μια δύσκολη και πρωτοφανή για όλους μας συγκυρία, μένουμε δραστήριοι, δημιουργικοί και αισιόδοξοι. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με την προσφορά. Ευχαριστούμε!

 

Με τιμή,

Νίκος Χρυσανίδης

     Υπεύθυνος κατοικιών