Καλως ορίσατε!

Σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τα παράλια του Δήμου Παγγαίου; Ταξιδεύετε μόνοι, με το ταίρι σας, την οικογένεια ή τους φίλους σας; Σε κάθε περίπτωση, οι ανεξάρτητες κατοικίες μας αποτελούν την ιδανική επιλογή για το διάλειμμά σας από την καθημερινότητα. Το Pelagos View (Νέα Ηρακλείτσα), το Casa Adélia (Νέα Πέραμος) και το Sun Thalassa (Παραλία Φωλιάς) είναι πάντοτε στη διάθεσή σας για μια ήρεμη και χαλαρωτική διαμονή.

 

 

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και κλείστε το διαμέρισμά σας.

Μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά με έκπτωση μέσω της φόρμας επικοινωνίας που σας παρέχουμε. Φυσικά για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και τηλεφωνικά.

 

Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε!


Τελευταία νέα

Φίλοι και φίλες, με χαρά σας ενημερώνω ότι τα καταλύματά μας θα μπορούν να σας υποδεχτούν από τις 15 Ιουνίου. Την ώρα που συνεχίζουμε την πρoετοιμασία μας, σας διαβεβαιώνω ότι η φιλοξενία μας θα είναι θερμή και επαγγελματική όπως πάντα. Οι μικρές αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν φέτος, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης, δεν θα επηρεάσουν την εμπειρία της διαμονής σας.

 

 

Εξάλλου, όλα αυτά τα χρόνια, η ασφάλεια και η υγιεινή αποτελούν τις κορυφαίες μας προτεραιότητες. Ας ελπίσουμε να έχουμε ένα όμορφο καλοκαίρι. Τα λέμε σύντομα!

 

Με τιμή,

Νίκος Χρυσανίδης

     Υπεύθυνος κατοικιών